RİZE / MERKEZ - Mahmut Celalettin ÖKTEN İmam Hatip Ortaokulu

Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı'na Katıldık...

Bugün Ankara'da Bakan Yardımcımız Dr. Sayın Ömer Faruk Yelkenci başkanlığında "Çoklu Yabancı Dil Öğretimi Pilot Uygulaması Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı"na katıldık. Toplantıya, pilot uygulamanın yürütüldüğü 32 okulun müdürü ve bu okulların yabancı dil zümre başkanlarıyla birlikte katılım sağladık.

Okulumuzda uygulanan çoklu yabancı dil modeliyle birlikte çocuklarımıza yoğun bir dil eğitimi verilmeye başlanmıştır. Tamamen özgün yöntemlerle işlenen dil derslerimiz; bakanlıkça, küresel bir firmaya, okulumuza özel olarak hazırlatılan ders materyalleri ile desteklenmektedir.

Haftalık olarak yayınlayacağımız "Dijital Veli Bülteni" ile birlikte çalışmalarımızda şeffaflık ve veli ortaklığı hedeflerken bakanlık uzmanlarınca hazırlanan "Haftalık Takip Formu" ile sistemi sürekli bir iyileştirme çabası içinde olacağız.

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 13:33 - Görüntülenme: 93